> > >

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools
Old 11-22-12, 10:26 AM   #1
Expert
Join Date: Apr 2009
Posts: 790
Default Hitman: Absolution - problems

I have been on a lot of forums and read almost everything on TP and I still cannot get this game to work. I'm pretty sure it's not my PC (no probs with all other latest games). I have updated drivers (latest nvidia beta), running as admin, copied across crack + other Skdrw files, updated Windows (Vista Hm premium), blocked in firewall, made exceptions in AV, installed Steam, etc, etc. It still crashes on start up stating 'failed to initialize' and Event viewer states 'faulting module buddha.dll'.

I have downloaded the original unlocked 25Gb version AND the Skdrw release of 15Gb and neither work for me. My rig is getting a little old but it more than passes the rec' specs.

If anyone can help I would appreciate it greatly.
mikeym is offline  
Old 11-22-12, 10:55 AM   #2
Newcomer
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
For me it is a totally different issue. I downloaded the repack by audioslave and installed went into the menu selected the difficulty and it crashes back to desktop.
I am running win 8 64bit. I think the game is not properly cracked yet.Waiting for a new crack

I get the following error:
Hitman 5 has stopped working.
read error please verify game cache.

If anybody could solve this It would be helpful.
faiz_evl is offline   Reply With Quote
Old 11-22-12, 02:05 PM   #3
Newcomer
Join Date: May 2012
Posts: 5
the same problem and for me
jimmys709 is offline   Reply With Quote
Old 11-22-12, 11:15 PM   #4
=ε/̵͇̿̿/̿̿ ̿ `o.O

Join Date: May 2009
Location: Sydney
Posts: 6,754
Well I got the game installed finally , took ages ( 1.5 hours to install ) odd

But working like a charm , quad core q6600 4gb ram 8800GT512 card
robbo0000 is online now   Reply With Quote
Old 11-23-12, 04:13 AM   #5
Expert
Join Date: Apr 2009
Posts: 790
Robbo I have a q6600 (@3GHz) 4Gb ram and a 9800 GX2 so a fairly similar rig. I just cannot get this game to work. Do you have Steam installed and what OS are you using, if you don't mind me asking?
mikeym is offline   Reply With Quote
Old 11-23-12, 10:08 AM   #6
Newcomer
Join Date: Jul 2009
Posts: 54
You can try what you want, the game is NOT running on a vista pc
stargunner is offline   Reply With Quote
Old 11-23-12, 11:15 AM   #7
Expert
Join Date: Apr 2009
Posts: 790
Stargunner, my brother has a similar set up to me but with a different GPU and his works fine on Vista.
mikeym is offline   Reply With Quote
Old 11-23-12, 11:19 AM   #8
=ε/̵͇̿̿/̿̿ ̿ `o.O

Join Date: May 2009
Location: Sydney
Posts: 6,754
I have Windows 7 64 bit and I do have steam installed

Have you tried diabling your antivirus then copying over the crack files and testing it before turning the antivirus back on ??
robbo0000 is online now   Reply With Quote
Old 11-23-12, 11:32 AM   #9
Expert
Join Date: Apr 2009
Posts: 790
Yes, AV off does not help.

EDIT:
I've also updated net framework, disabled my soundcard and a few other crazy things people have suggested. Still crashes on start up.

Last edited by mikeym; 11-23-12 at 11:45 AM.
mikeym is offline   Reply With Quote
Old 11-23-12, 01:30 PM   #10
=ε/̵͇̿̿/̿̿ ̿ `o.O

Join Date: May 2009
Location: Sydney
Posts: 6,754
Have a read here and see if it helps

http://driversnest.com/downloads/how-to-fix-random-errors-for-new-games-or-oldies.html

http://driversnest.com/downloads/driver-cleaner-free-version-download-for-notebooks-windows-7-and-windows-8-ready.html
robbo0000 is online now   Reply With Quote
Old 11-24-12, 03:48 AM   #11
Expert
Join Date: Apr 2009
Posts: 790
Thanks for the links. I don't really get random crashes, just with this game. I have updated everything I can on my pc and it is usually 99.9% stable.

As there are others with exactly the same problem as me I don't believe it to be a problem with my rig. I think I will have to either wait for a patch or another scene release crk.
mikeym is offline   Reply With Quote
Old 11-24-12, 10:00 AM   #12
Novice
Join Date: Mar 2012
Posts: 93
same here window vista sp1 64x 2600k + gtx 570

Problem Event Name: APPCRASH
Application Name: HMA.exe
Application Version: 1.0.433.1
Application Timestamp: 50a66a1c
Fault Module Name: buddha.dll
Fault Module Version: 0.0.0.0
Fault Module Timestamp: 50ad1ed9
Exception Code: c0000005
Exception Offset: 000019af
OS Version: 6.0.6002.2.2.0.256.1
Locale ID: 1033
Additional Information 1: e51a
Additional Information 2: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433
Additional Information 3: e51a
Additional Information 4: 4c0d4d78887f76d971d5d00f1f20a433

100% shitdrow problem
commander1122 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-12, 12:59 PM   #13
=ε/̵͇̿̿/̿̿ ̿ `o.O

Join Date: May 2009
Location: Sydney
Posts: 6,754
HITMAN ABSOLUTION MULTI8-POSTMORTEM

have you tried POSTMORTEM's crack yet ??
robbo0000 is online now   Reply With Quote
Old 11-24-12, 03:11 PM   #14
Expert
Join Date: Apr 2009
Posts: 790
Tried it, still crashes.
mikeym is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools



All times are GMT -7. The time now is 02:23 PM.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.