> >

Post New Thread  Reply
 
Thread Tools
Old 07-10-09, 10:59 PM   #1
Novice
Join Date: Jul 2009
Posts: 117
Default CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

Here is a Fix for Language Pack Error.
Simply Paste it in your CNC Folder and Double Click it.

Enjoy !



credits goes to Freeman from a Torrent Site i Found.

Clicking Thanks wont Hurt

Last edited by kong04601; 07-10-09 at 11:00 PM. Reason: added tags
kong04601 is offline  
Old 07-13-09, 04:55 AM   #2
Newcomer
Join Date: Jul 2009
Location: somewhere over the rainbow
Posts: 43
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

I install the game and put languagefix.reg in C:\Games\Uprising and when start the game:
please install at least one language pack
snupi is offline   Reply With Quote
Old 07-13-09, 05:04 AM   #3
Expert
Join Date: Sep 2008
Location: SkyNet
Posts: 810
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

Indeed Freeman released a 3.98 GB RIP of this game. In order to get this Language pack to work you need to have his rip installed not the normal retail release. Here is the original info:


However this RIP has many bugs and that's why you need this Language pack.
Paul85 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-09, 05:47 AM   #4
Newcomer
Join Date: Jul 2009
Location: somewhere over the rainbow
Posts: 43
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

OK But what I need to do???
snupi is offline   Reply With Quote
Old 07-13-09, 05:54 AM   #5
Expert
Join Date: Sep 2008
Location: SkyNet
Posts: 810
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

Quote: Originally Posted by snupi View Post
OK But what I need to do???
Hi M8, PLZ tell me if the error is the same as this one:


If yes then I might know the solution.
Paul85 is offline   Reply With Quote
Old 07-13-09, 06:04 AM   #6
Newcomer
Join Date: Jul 2009
Location: somewhere over the rainbow
Posts: 43
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

yes it is.
snupi is offline   Reply With Quote
Old 07-13-09, 06:13 AM   #7
Expert
Join Date: Sep 2008
Location: SkyNet
Posts: 810
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

Quote: Originally Posted by snupi View Post
yes it is.
OK then it will be easy.
In order to fix this error, you just have to recreate the registry settings. It sounds difficult but it's really simple.
Go to regedit, then to HKEY_CURRENT_USER, go to Electronic Arts\Electronic Arts\Red Alert 3 Uprising. It should be in there but if not then create new registry keys for them. Under the Uprising key, create the string "Language", and set the value to "english" (or another language).

Last edited by Paul85; 07-13-09 at 06:19 AM.
Paul85 is offline   Reply With Quote
Old 10-26-09, 10:37 AM   #8
Newcomer
Join Date: Jun 2009
Posts: 1
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

Quote: Originally Posted by kong04601 View Post
Here is a Fix for Language Pack Error.
Simply Paste it in your CNC Folder and Double Click it.

Enjoy !



credits goes to Freeman from a Torrent Site i Found.

Clicking Thanks wont Hurt

Thanks for the fix but can you upload it on rapidshare or hotfile cus mediafire is kinda blocked where i am... PLEASSSE!
naruto4ril is offline   Reply With Quote
Old 02-08-10, 04:56 AM   #9
Newcomer
Join Date: May 2009
Posts: 1
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

thank you !!!

110111 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-10, 05:14 AM   #10
Newcomer
Join Date: Jul 2010
Posts: 1
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

Hi guys thanks for the information, just want to point out to the rest... If you copy the file and you paste it in your CNC folder don't forget to rename it to EXAMPLE.reg then double click on the new file created and then you will be asked to confirm the information you want to allow in the reg then you say yes and of you go playing CNC!! Good luck!
Harkonan is offline   Reply With Quote
Old 07-31-10, 05:46 AM   #11
Newcomer
Join Date: Jul 2010
Posts: 5
Default Re: CNC Red Alert 3 : Uprising Laguage Pack Fix

Nice issue
Tejaaa is offline   Reply With Quote
Old 06-26-11, 10:03 PM   #12
Newcomer
Join Date: Jun 2011
Posts: 1
THIS DOES NOT WORK!!!!
KinG_InkvisitoR is offline   Reply With Quote
Old 07-11-11, 03:24 PM   #13
Newcomer
Join Date: Jul 2011
Posts: 1
Thank, its realy work :) (this fix)
waterside is offline   Reply With Quote
Old 08-01-11, 10:58 PM   #14
Newcomer
Join Date: Aug 2011
Posts: 1
Thx man .. i really respect you .. thx ...
liopio is offline   Reply With Quote
Reply


Thread Tools



All times are GMT -7. The time now is 09:35 PM.
SEO by vBSEO ©2011, Crawlability, Inc.